FAQ

Kan ik direct aan Tribune voor TOGB doneren?
Antw.: Ja dat kan door op de rode doneerknop rechtsboven in de menubalk van deze pagina te klikken. Op de doneerpagina kun je kiezen voor een vast bedrag dat je wilt schenken, of een zelf gekozen bedrag. De betaling vindt plaats via iDeal.

Liever een donatie overmaken via IBAN? Doneer dan aan de stichting Business Club TOGB: IBAN NL02RABO0106799347

Wie organiseert de doneeraktie?|
Antw: De doneeraktie wordt georganiseerd door de Stichting Business Club TOGB, afgekort BCT.

Wordt al het ingezamelde geld aan de bouw van de nieuwe TOGB tribune besteed?
Antw:
De kosten voor de herbouw van de tribune zijn bij de aanvang van de doneeraktie nog niet bekend, maar het ingezamelde bedrag wordt voor 100% hieraan besteed. Mocht een gedeelte van het ingezamelde bedrag over zijn, dan komt dit volledig ten goede aan Sport Vereniging TOGB. 

Kan ik ook zelf een inzamelingaktie of evenement met een doelbedrag starten?
Antw:
Alle initiatieven om onze doneeraktie te ondersteunen, in welke vorm dan ook, zijn welkom! Om de prachtige initiatieven om de club (financieel) te steunen te coördineren en te voorkomen dat sponsoracties versnipperen, is besloten alle initiatieven te centraliseren.
Wij verzoeken je vriendelijk om jouw initiatief bij ons aan te melden. Dat kan door het hiervoor beschikbare contactformulier in te vullen en aan ons te sturen. of door contact op te nemen met Martijn Vermeulen via 06-10782314. Martijn is bestuurslid van de business club TOGB BCT
Hartelijk dank!