Ons doel

100% VAN DE DONATIES NAAR TRIBUNE VOOR TOGB

Iedereen die bij TOGB voetbalt, (tegen TOGB) gevoetbald heeft of ons mooie sportcomplex heeft bezocht, kent onze voetbaltribune. Sinds de opening op 1 september 1968 onlosmakend verbonden met onze vereniging en onze supporters.

Dé locatie waar jong en oud elkaar tijdens wedstrijden ontmoeten en in ruim 50 jaar de opmars van ons eerste elftal naar de hoofdklasse hebben gevolgd!

De beschikbaarheid van zo’n locatie met volle aandacht voor onze bezoekers tijdens de voetbalwedstrijden en deelnemers aan evenementen op en rondom ons hoofdveld is heel hard nodig.

De doneeraktie Tribune voor TOGB is opgericht met als doel de onmacht die ontstond bij het volledig afbranden van onze tribune op 8 januari j.l. om te zetten in kracht.

Onder het motto ‘Tribune voor TOGB’ accepteren we geen beperkingen in wat we kunnen en zullen bereiken, de herbouw van de tribune voor onze vereniging TOGB.

100% van de donaties aan het Tribune voor TOGB fonds wordt besteed aan de herbouw van onze tribune. Dat willen we bereiken door drie thema’s, die passen bij onze missie:

Ambitie: het stimuleren van de herbouw door het werven en inzetten van vrijwilligers en sponsors bij de doneeractie

Verbeteringen: de toegankelijkheid voor mindervalide bezoekers onderzoeken en het (zit)comfort in het algemeen verbeteren, bijvoorbeeld door het plaatsen van gekleurde tribune stoeltjes

Nieuwe ontwikkelingen: het creëren van extra kansen voor een multifunctioneel tribune herbouwontwerp.
In zo’n ontwerp kan rekening worden gehouden met bijvoorbeeld:
– krachthonk voor onze leden
– fysio-ruimte
– materiaalopslagruimte
– uitgifte buffet voor warme en koude dranken tijdens wedstrijden
– speakerruimte voor verslaggevers en pers

Bij Tribune voor TOGB.nl gaat 100% van je donatie naar de nieuw te bouwen tribune.

Dit in tegenstelling tot akties die o.a. via crowdfunding en doneerplatforms plaatsvinden. Daar wordt 8% tot soms 12,5% van het gedoneerde bedrag als commissie ingehouden en komt daardoor dus niet bij Ons Doel terecht.

Wil je een donatie in geld te geven? Dan kan dat via de rode doneerknop in de menubalk