Sponsoracties

 
 

De sponsorloop heeft € 35.138,10 opgebracht !!! Lopers en sponsoren bedankt voor dit fantastische resultaat!

De zondag selectie liet zich van haar beste kant zien. De mannen van Ermes stroopte de mouwen op en startte een wijnactie. In no time waren alle flessen verkocht. Wat de actie precies heeft opgeleverd is nu nog even een “geheim”. Op zaterdag 20 maart zal het bedrag worden onthult tijdens de TOGBenefiet.

Een fantastisch gebaar vanuit de supportersvereniging Geel Zwart € 10.000,00 voor de nieuwe tribune.

Met een crowdfundingplatform actie haalde de familie Mudde uit Bergschenhoek € 2.688,66 ! Super!!!

Een gulle donatie van supermarkt Plus uit Bergschenhoek. Eigenaar Jordy Koelhuis stelde € 1.000 beschikbaar voor de realisatie van de nieuwe tribune. Bovendien gaf de ondernemer aan ook een bijdrage te doen in de borrelboxen voor de twee avonden op 19 en 20 maart!!!

Sem Havenaar begon spontaan een flesseninzamelingsactie. Hij haalde maar liefst € 800,00  op voor de nieuwe tribune! Sem gaat door tot het actie weekend TOGBenefiet. Uw kunt uw flessen doneer op het Doesburgerpad 36 in Berkel en Rodenrijs.

Het eveneens op het Hoge Land gevestigde Eet café Charlies, lanceerde kort na de brand de actie “TOGB box”. De horeca heeft het lastig in deze tijd, maar toch resulteerde de actie in een donatie voor TOGB van € 500. Directie van Charlie’s eetcafé bedankt!

Arwin haalde met zijn crowdfunding € 500 op voor de nieuwe tribune.

Arwin top actie!